Butik 08
Butik 02
Butik 11

Vurdering af ægte tæpper

Vi vurderer tæppet ud fra farvernes klarhed, knytningens fasthed, uldens kvalitet, tæppets alder, slitage og oprindelsesområde. Det tæller også i vurderingen, hvor sjældent tæppet er. Wiinstedt er eksperter i vurdering af ægte tæpper fra alle tæpperegioner. Som et ekstra kvalitetsstempel inddrager vi somme tider andre eksperter, der også er medlemmer af Brancheforeningen for orientalske tæpper.

Reparation af ægte tæpper

Et ægte tæppe bør repareres, så snart en skade er opstået, så den ikke breder sig. Wiinstedt er fagfolk og mestrer alle de nødvendige teknikker til at udbedre skader både i selve mønsteret og i kanterne.

Vask og tæpperens

Et ægte tæppe renses ved at blive vasket. En tæppevask skal foretages af fagfolk og bør ske med jævne mellemrum som en del af vedligeholdelsen. Snavs slider nemlig mere på tæppet, end man lige skulle tro. I tilgift får tæppet sine klare farver tilbage, så mønstrene fremstår tydelige og smukke.

Underlag

Et tæppeunderlag er nødvendigt. Tæppeunderlaget sikrer, at det ægte tæppe ligger fast på gulvet og tager sig bedre ud. Desuden halverer underlaget slidtagen på tæppet, når bagsiden ikke ligger og gnider direkte mod gulvet. En ekstra bonus ved et godt, tykt underlag er, at det ægte tæppe føles endnu blødere at gå på.

Hjemmepræsentation af tæpper

Vores kunder skal være glade for købet hos Wiinstedt.
Derfor tilbyder vi, at vores ægte tæpper kan lånes med hjem og afprøves i de rigtige omgivelser. Beslutter man sig for at købe et tæppe og senere vil have et andet tæppe, kan det altid indgå i en byttehandel. Indehaver Boris Zeichner er specialist i indretning med ægte tæpper og kommer gerne på besøg med et udvalg af tæpper til en hjemmepræsentation.

Aftal nærmere på telefon 29 44 35 08 eller send en mail