At købe et ægte tæppe er at købe et unikt kunstværk, der på én gang forener kultur, tradition, identitet og ældgammelt håndværk i et smukt udtryk. Derfor skal du vælge dine tæpper ud fra, hvad du kan lide at omgive dig med og se på hver dag. Et ægte tæppe er ikke en økonomisk investering, du kan forvente stort afkast af.

Et godt tæppe mister som sådan ikke i værdi, når det behandles ordentligt og vedligeholdes. Men det er yderst få, meget sjældne og uhyre kostbare tæpper, som kan forventes at stige væsentligt i værdi over tid. At vurdere et tæppes kvalitet kræver mere end blot at have læst et par artikler eller en bog om emnet. Det er som med så meget andet et kompliceret fagområde, som forudsætter mange års erfaring. Den erfaring finder du – akkumuleret gennem tre generationer – hos Wiinstedt.

Et tæppes kvalitet – og dermed pris – hænger sammen med alder, region, sjældenhed, materialer, knudetæthed, stand og skønhed. Hos os finder du kun gamle og antikke tæpper fra de oprindelige tæpperegioner. Du finder dem i alle prisklasser fra lidt under tusind kroner og opefter. Og du får, hvad du betaler for, baseret på en ærlig og faglig vurdering af det enkelte tæppe.

Dit tæppe kan altid senere indgå i en byttehandel, hvis du skulle ønske et andet. Når du skal bestemme dig for et tæppe, finder vi sammen et udvalg af mulige tæpper frem inden for den type og prisklasse, du har tænkt dig. Så låner du tæpperne med hjem og kan se dem i de omgivelser, hvor de skal fungere i det daglige, for kun dér kan du træffe det endelige valg.

Velkommen til en inspirationstur i forretningen.

Om At Koebe Teapper 01
Om At Koebe Teapper 02
Om At Koebe Teapper 03