Butik 09
Boris Zeichner
Boris Zeichner
Butik 10

Danmarks ældste tæppeforretning

Erling Wiinstedt etablerede forretningen i København midt under krigen i 1943.
Efter 38 år i lokaler i indre København overtog han i 1981 den nuværende forretning på Strandboulevarden i København. Lokalerne her havde før huset en større vinbutik, og der er faktisk stadig gamle dekorationer med henvisninger til vinens glæder i forretningen.

Hvad enten det har drejet sig om kelim tæpper, persiske tæpper eller andre vintagetæpper, har vi i alle 74 år solgt de bedste håndlavede kvalitetstæpper med et højt kunstnerisk niveau.

Tæppehandlere i tre generationer

Erling Wiinsteds børn, Jane Wiinstedt og Thomas Wiinstedt blev fra tidlig barndom undervist i tæpper og oplært i tæppehandel af Erling Wiinstedt selv. De lærte alt om vurdering, reparation og ikke mindst tæppernes kulturelle baggrund.

Erling Wiinstedt & Jane Zeichner-Wiinstedt & Boris Zeichner

Thomas Wiinstedt åbnede siden en tæppeforretning i Hellerup og Jane Wiinstedt fik sit eget tæppeværksted på Østerbro i København. Jane Wiinstedts søn, Boris Zeichner, har altid haft sin gang i alle tre butikker. I dag kører han sin morfars forretning på Østerbro videre som tæppehandler i tredje generation. Boris Zeichner må i dag betragtes som en af de mest vidende tæppe-eksperter i landet.